Βλέπω μία ελαφρά... ψυχρασία! (μέρος 2ο)

Alkmaar - AEK
Υπάρχει μία "παγωμάρα" στον πλανήτη ΑΕΚ και μία αβεβαιότητα (ίσως και απογοήτευση) την οποία ο καθένας μας διαχειρίζεται διαφορετικά. Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε (2023-2024) δεν έφερε κάποιον τίτλο (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους του αποκαλούμενου big-4, όπου κάτι πήρε ο καθένας).

Μετά "έσκασε η βόμβα" της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Ακολούθησε η πώληση του (πρώτου μας σκόρερ) Έκι Πόνσε (Ezequiel Ponce). Η ομάδα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία ουσιαστικά με την... Β' ομάδα (μαζί με όποιους έμειναν από πέρυσι και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες). Μεταγραφές ακόμη δεν... ενώ αντιθέτως πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για προτάσεις συλλόγων στην ΠΑΕ για ποδοσφαιριστές μας (πχ Πινέδα, Μουκουντί, Ελίασον).

Μέσα σε όλα αυτά συνυπολογίστε (και) την... "εξάρα" στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. (Ναι μεν φιλικό και μάλιστα το πρώτο, αλλά το βλέμμα του Ματίας στο τελικό σφύριγμα λέει πολλά.) Όλα αυτά επιφέρουν νευρικότητα στους κύκλους των φίλων της ομάδας, με έκδηλη την αγωνία για την επόμενη ημέρα. Έχω κάτι καθησυχαστικό να σας πω; ΟΧΙ. Βρίσκομαι στην αναμονή (όπως όλοι μας). Υπάρχει αισιοδοξία; Νομίζω ότι ΑΕΚ και αισιοδοξία είναι δύο έννοιες που συναντιούνται... σπανίως!

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Καλή τύχη Θεοδόση (Μαχαίρα)...

Τριάρα σε χωράφι...

ΚΑΕ ΑΕΚ: Περαστικά κυρία Πέπη

1.200 οι νίκες - Στην κορυφή ο Μπάγεβιτς

Έγινε το σωστό με τον Ραντόνια;