Πλέον τρέχουμε με... (Σ)τρακόσα!!!

Θωμάς Στρακόσα
Ολοκλήρωσε τις κινήσεις της για την θέση του τερματοφύλακα η ΑΕΚ, καθώς μετά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι ολοκλήρωσε επιτυχώς και την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα, ενός ποδοσφαιριστή με εμπειρίες από Serie A (κυρίως) και Premier League.

Συνιστούν οι Στρακόσα, Μπρινιόλι αναβάθμιση σε σχέση με τον (πολύ καλό, αλλά με αρκετούς τραυματισμούς) Στάνκοβιτς και τον (συμβατικά καλό) Αθανασιάδη; Θεωρητικά ναι, αλλά -όπως πάντα- οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο. Εικάζω ότι ο Στρακόσα προορίζεται για πρώτος τερματοφύλακας και ο Μπρινιόλι για δεύτερος.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029. Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας αναφέροντας:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά.»

Επίσης δεν μπορώ να μην χαιρετήσω την συμφωνία με εργοφυσιολόγο (Δημήτρης Στεργιόπουλος) πλήρους απασχόλησης. Είχα διαβάσει (αν και δεν το έψαξα) ότι ο προηγούμενος ήταν εξωτερικός συνεργάτης, μερικής απασχόλησης δηλαδή (part time που λένε και στο χωριό μου). Νομίζω ότι με τόσους (μυικούς) τραυματισμούς που "έβγαλε" πέρυσι η ομάδα ήταν απαραίτητη μία τέτοια κίνηση.

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Μεγάλη νίκη και πρωτιά από μία κυνική ΑΕΚ | videos

Ο Άμραμπατ (ξε)πέρασε τον Δομάζο

Υπέρ της Saint Etienne η πλάστιγγα

Το σερί (με τον Παναθηναϊκό) επεκτείνεται