Καλή τύχη Θεοδόση (Μαχαίρα)...

Θεοδόσης Μαχαίρας
Στην Ολλανδία θα βρει η νέα αγωνιστική περίοδος τον Θεοδόση Μαχαίρα καθώς παραχωρήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ στην Vitesse. Λίγο - πολύ ισχύει ότι έγραφα και στην περίπτωση δανεισμού του Βένταντ Ραντόνια στην Λαμία.

Δεν νομίζω ότι θα βοηθούσε στην εξέλιξή του μία ακόμη χρονιά στην Super League 2, ενώ στην πρώτη ομάδα θα ήταν η... τελευταία επιλογή για τα άκρα της επίθεσης (δηλαδή... μονίμως εκτός αποστολής). Παραμένει βέβαια το ερώτημα που είχα θέσει τότε: αν σε αυτή την ηλικία δεν σου κάνει ούτε ως αναπληρωματικός ο παίκτης πως μπορείς να περιμένεις πράγματα στο μέλλον;

Θέλω να πω ότι στα 24 (τα "έκλεισε" στις αρχές Μαΐου) παίζεις (και ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι χρόνια στην ομάδα) ή έστω αποτελείς δευτερεύουσα λύση. Δεν (πρέπει να) θεωρείσαι ταλέντο αλλά έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Με την ΑΕΚ ο Θεοδόσης έχει αγωνισθεί σε επίπεδο Super League Κ19 και UEFA Youth League (με την ΑΕΚ Κ19), Super League 2 (με την ΑΕΚ Β) και με την πρώτη ομάδα (όπου ξεκίνησε πολύ ενθαρρυντικά, αλλά η συνέχεια δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν) σε πρωτάθλημα, κύπελλο Ελλάδος και Europa League.

Η απορία μου παραμένει (βλέποντας και περιπτώσεις όπως του Μιχάλη Κοσίδη ο οποίος μετά την Ολλανδία συνεχίζει δανεικός στην Πολωνία, του Ραντόνια, του Γιούση, αλλά και του Λάτσι που δεν "βγήκε" παρότι θεωρήθηκε πολύ ελπιδοφόρο project): δεν υπάρχει όντως το ταλέντο για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα ή απλά δεν έχουμε τον τρόπο να τους ενσωματώσουμε και κυρίως να τους εξελίξουμε; Καλή τύχη Θεοδόση...

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Μπράβο Σταύρο (Player of the Month August 2024)

Αποχαιρετούμε τον Djibril Sidibé

Στους δύο τρίτος (δεν) χωρεί;

Καλώς ήλθες Frantzdy Pierrot (εν αναμονή του David Fofana;)

Η ΑΕΚ εκτός έδρας δεν παράγει (ακόμη)...