Η ΑΕΚ εκτός έδρας δεν παράγει (ακόμη)...

ΑΕΚ
Κόντρα στην μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών (κόντρα πιθανά και στο όποιο- όφελος της ιστοσελίδας μας γιατί το θέμα "πουλάει") δεν θα σταθούμε στην (ατελείωτη) ονοματολογία και γιατί ο "άλφα" και όχι ο "βήτα".

Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα τον καλωσορίσουμε, θα εκφέρουμε άποψη (αν έχουμε) για τις όποιες ικανότητές του και αν ταιριάζει στην (αγωνιστική) ταυτότητα της ΑΕΚ και θα του δώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο πριν τον κρίνουμε.

Οπότε σε ένα ακόμη θέμα μας θα εστιάσουμε στο ποδόσφαιρο. Το δείγμα της ΑΕΚ στην νέα σεζόν είναι μικρό, μόλις επτά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οπότε και οι όποιες εκτιμήσεις είναι υπερβολικά πρόωρες. Τι καταγράφει η στατιστική; Ότι η ΑΕΚ εκτός έδρας δημιουργεί λιγότερο, αλλά σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία.

Σε τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας έχουμε δημιουργήσει τον (εντυπωσιακό) αριθμό των ενενήντα (90) τελικών προσπαθειών (παρότι η ομάδα απέχει αρκετά από την χαρακτηριστεί 100% έτοιμη)! Δηλαδή 22,5 ανά παιχνίδι. Η ενενήντα τελικές απέφεραν μόλις εννέα (9) τέρματα. Δηλαδή η ΑΕΚ σκοράρει ανά δέκα τελικές!

Στον αντίποδα στα τρία εκτός έδρας ματς, η ομάδα δημιούργησε μόλις τριάντα (30) τελικές προσπάθειες, δέκα ανά παιχνίδι δηλαδή. Στις 30 τελικές πετύχαμε οκτώ (8) τέρματα, δηλαδή σκοράρουμε ανά 3,75 τελικές - ποσοστό εντυπωσιακό αν μη τι άλλο! Αναλυτικά:

2024-2025 | Τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ:

ΑΕΚ - Λαμία 1-1
➢ 28 τελικές

ΑΕΚ - Inter Club d'Escaldes 4-3
➢ 21 τελικές

ΑΕΚ - FC Noah 1-0
➢ 21 τελικές

ΑΕΚ - ΟΦΗ 3-0
➢ 20 τελικές

2024-2025 | Τα εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ:

Inter Club d'Escaldes - ΑΕΚ 0-4
➢ 12 τελικές

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3
➢ 11 τελικές

FC Noah - ΑΕΚ 3-1
➢ 7 τελικές

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Στους δύο τρίτος (δεν) χωρεί;

Χαλαρά 2-0 τον Βόλο, χαλαρά επιστροφή στην κορυφή

Χαλαρή νίκη και κορυφή (με συγκατοίκους) για την ΑΕΚ

Μπράβο Σταύρο (Player of the Month August 2024)

Αποχαιρετούμε τον Djibril Sidibé