Οι (πρόσφατες) αναμνήσεις από το Αγρίνιο

Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Από τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, θα φιλοξενηθεί το βράδυ της προσεχούς Σαββάτου (5 Οκτωβρίου 2024, 19:30) η (πρωτοπόρος) ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Οι δύο τελευταίες μας επισκέψεις στο Αγρίνιο (μας) άφησαν άκρως αντίθετα συναισθήματα και αναμνήσεις.

Το 2022 ήταν ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι όπου είδαμε στο γήπεδο την ΑΕΚ του Αλμέιδα που έφθασε στο νταμπλ, ενώ το περσινό παιχνίδι ήταν ουσιαστικά "συμπυκνωμένη" όλη η περσινή σεζόν της ΑΕΚ (που χάσαμε το πρωτάθλημα).

17 Σεπτεμβρίου 2022 | Super League 2022-23 | 5η αγωνιστική

Η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες (με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα) και ισάριθμες ήττες (από Παναθηναϊκό και Βόλο). Η αγωνιστική της εικόνα δεν έπειθε (ακόμη), η ομάδα δεν είχε "ρολάρει". Ώσπου ήρθε το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Εκεί (ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο) παρουσιάστηκε (για πρώτη φορά) στο γήπεδο η ομάδα του Αλμέιδα. Η πιεστική, καταιγιστική, εντυπωσιακή ΑΕΚ που "έπνιγε" τον αντίπαλο και δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα! Το σκορ (μόλις 2-0, Λιβάι και Μουκουντί οι σκόρερ) δεν λέει τίποτα, η ουσία ήταν πως πείστηκαν όλοι ότι κάτι καλό (και κυρίως κάτι ιδιαίτερο) δημιουργείται.

Η ΑΕΚ του νταμπλ μας (πρωτο)παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο. Από εκείνο το παιχνίδι η ΑΕΚ πάτησε το πόδι στο γκάζι και δεν το άφησε παρά μόνο όταν κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο.

18 Δεκεμβρίου 2023 | Super League 2023-24 | 14η αγωνιστική

Πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του περσινού πρωταθλήματος. Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί μία (πιστή και ακριβέστατη) μικρογραφία της περσινής εικόνας της ΑΕΚ. Σε πόσα παιχνίδια προηγηθήκαμε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε; Το ματς στο Αγρίνιο είναι πιθανά το πλέον χαρακτηριστικό.

Ξεκινήσαμε σκοράροντας δύο φορές πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο (2' Λιβάι Γκαρσία, 14' Ελίασον). Ποιος δεν θα περίμενε μία άνετη νίκη (όταν είσαι ήδη μπροστά με 2-0 από τόσο νωρίς); Και όμως τα μάτριξ του γηπέδου έγραψαν τελικό σκορ 2-2.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 | Super League 2024-25 | 7η αγωνιστική

Πιστεύω (και ελπίζω) ότι τα (περσινά) παθήματα να (μας) έγιναν μαθήματα. Έχουμε κάνει ήδη δύο... δώρα (ισοπαλίες με Λαμία και Καλλιθέα), είναι... νωρίς για τρίτο. (Τα δώρα πρέπει να τα δίνει ο Άγιος Βασίλης την πρωτοχρονιά!!!)

Σχόλια

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις τελευταίας εβδομάδας

Σχόλιο πάνω στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Μεγάλη νίκη και πρωτιά από μία κυνική ΑΕΚ | videos

Ο Άμραμπατ (ξε)πέρασε τον Δομάζο

Υπέρ της Saint Etienne η πλάστιγγα

Το σερί (με τον Παναθηναϊκό) επεκτείνεται